• Breed aanbod
  • Snel geleverd
  • Op maat gemaakt

Zeven professionele handels in één voor alle daktimmer

Dakwerkers en aannemers kunnen voortaan voor elke denkbare lat, keper of gording terecht bij Walth. De nieuwe naam voor een keten van (voorlopig) zeven houthandels die Groep Tom Heeren samenvoegt en naar een hoger niveau tilt.

Dakwerkers en aannemers in de bouw kunnen voortaan voor elke denkbare lat, keper, spant of gording terecht bij Walth. De nieuwe naam voor een keten van (voorlopig) zeven houthandels die Groep Tom Heeren samenvoegt en naar een hoger niveau tilt. “We hebben een uitgebreider aanbod, een snellere service, grotere aankoopkracht en liggen nooit verder dan 20 kilometer verwijderd van elke werf in Limburg” aldus  Tom Heeren, CEO van Walth en de drijvende kracht achter de Groep Tom Heeren.

Tom Heeren: “Ik ben ervan overtuigd dat we met onze aanpak en schaalgrootte de dakwerkers en aannemers een grote dienst kunnen bewijzen. We ontwikkelen momenteel tools – ondermeer een app - om bestellen en leveren zo vlot mogelijk te laten verlopen. De vestigingen van Walth vormen één geheel, zodat we altijd dichtbij zijn met onze service. Het aanbod voor professionele dakwerkers en aannemers is volledig: daktimmer uiteraard, maar ook gevelbekleding, gipsplaten, isolatie, tuinhout en alle aanverwante artikelen”.

 

Gerelateerde blogberichten