• Breed aanbod
  • Snel geleverd
  • Op maat gemaakt

Service en snelheid staan voorop

De houthandels die nu Walth vormen, zijn de drie vestigingen van Mezo Hout (Bree, Mol en Sint-Truiden), twee vestingen van Houthandel Modest (Diepenbeek en Tongeren), GenkHout en PeltHout. Vanaf 1 februari 2021 opereren ze als een netwerk, verspreid over de provincie van Tongeren tot Pelt. De initiatiefnemer Groep Tom Heeren wil zo tegemoet komen aan de huidige marktvraag van de professional en de betere doe-het-zelver.

Een Walth op hoogstens 20 kilometer van elke werf zodat dakwerkers, aannemers, bouw- en interieurbedrijven voortaan voor elke denkbare plaat, lat of keper terecht kunnen bij Walth, een geheel van (voorlopig) zeven houthandels.

“We gaan voor een uitgebreider aanbod, snellere service, grotere aankoopkracht en liggen nooit verder dan 20 kilometer verwijderd van elke werf in Limburg,” aldus Tom Heeren, CEO van Walth en de drijvende kracht achter de Groep Tom Heeren.

“Elke vestiging van Walth wordt een ‘one-stop-shop’ met het volledige assortiment, wat aannemers een aanzienlijke tijdswinst zal opleveren. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze aanpak een grote meerwaarde kunnen bieden. Zo ontwikkelen we momenteel een tool om bestellen en leveren zo vlot mogelijk te laten verlopen,” aldus Tom Heeren.

En hout helpt daarbij.

Het is duurzaam, puur en krachtig en verdient de beste materiaalkennis & vakmanschap uit respect voor moeder natuur.

Ontdek ons assortiment

Onze ambitie

Walth heeft de ambitie om de grootste houtspecialist van Vlaanderen te worden tegen 2030. En dat met alle waarden eigen aan een familiebedrijf en dicht bij de mensen staan. Zowel de klanten (professionals & klussers) als de eigen werknemers en hun vooral ontzorgen … van het idee tot de droom. Dat is waar Walth voor staat.

Ontdek onze filialen