• Breed aanbod
  • Snel geleverd
  • Op maat gemaakt

Groep Tom Heeren ziet brood in houthandel met eerste vestigingen van groot netwerk

Groep Tom Heeren, dewelke inmiddels 20 Hubo-vestigingen in franchise heeft in Vlaanderen, zet nu in op diversificatie. Eigenaar Tom Heeren wil zich naast de doe-het-zelf markt ook richten naar de professionele markt. Meer bepaald in de houthandel.

Groep Tom Heeren, dewelke inmiddels 20 Hubo-vestigingen in franchise heeft in Vlaanderen, zet met Walth in op diversificatie. Eigenaar Tom Heeren wil zich naast de doe-het-zelf markt ook richten naar de professionele markt. Meer bepaald in de houthandel. In het afgelopen jaar zijn dan ook een aantal overnames gebeurd waaronder Pelt Hout, houthandel Modest met vestigingen in Diepenbeek en Tongeren, Genk Hout en recentelijk is de overname afgerond van Mezo-Hout in Mol, Sint-Truiden en Bree. Volgens Tom Heeren is consolidatie en samenwerking de aangewezen manier om zich te wapenen voor de uitdagingen van de toekomst.

“Hout is een blijver”

“Hout is een blijver. We zijn ervan overtuigd dat het in de toekomst net zoals nu voor tal van gevarieerde toepassingen zal gebruikt worden, zo zien we dat  Houtskeletbouw steeds populairder wordt” aldus Tom Heeren.

“Hout wordt niet alleen meer begeerd maar tegenwoordig ook beter beheerd. In Californië bijvoorbeeld denkt men er nu over na om het aanwezige dode hout in nog gezonde bossen te commercialiseren. Hout is en blijft nog lange tijd het meest duurzame bouwmateriaal.”

Eén concept, altijd dichtbij.

Met deze resolute stap wil Groep Tom Heeren in de houthandel een start nemen naar het ultieme aanbod en de meest uitgebreide dienstverlening. “We willen voor de professional, maar ook voor de betere doe-het-zelver, bereikbaar zijn binnen een straal van 20 kilometer en hiervoor een keten uitbouwen.

Gerelateerde blogberichten