• Breed aanbod
  • Snel geleverd
  • Op maat gemaakt

Een breed aanbod plaatmateriaal

Op zoek naar het geschikte plaatmateriaal? Walth biedt een uitgebreid assortiment voor binnen- en buitengebruik. Van Betonplex tot MDF tot decoratieve platen.

Plaatmateriaal staat voor houtachtig materiaal als massief hout, hout fineer of andere houtachtige componenten. Het houtachtige materiaal is met elkaar verlijmd tot grote platen in verschillende afmetingen en vaak afgewerkt met een oppervlaktelaag of fineerlaag. Voor plaatmateriaal in vele soorten en maten moet u bij Walth zijn. Voor welke klus u ook plaatmateriaal nodig heeft, wij hebben het. Klik hier voor ons uitgebreid aanbod. Wilt u specifieke informatie over een bepaald soort plaatmateriaal? Of wilt u weten of uw gekozen plaatmateriaal aansluit bij de toepassing die u voor ogen hebt? Stel uw vraag via de mail en ontvang spoedig een antwoord van onze specialisten. Ook telefonisch zitten wij voor u klaar. 

Plaatmateriaal voor allerlei toepassingen

U kunt plaatmateriaal voor heel veel soorten toepassingen gebruiken. Te denken valt aan het plaatsen van een binnenwand of voor een plafond. Zoekt u plaatmateriaal voor een veranda of het speelhuisje voor de kinderen? Wij hebben ook plaatmateriaal speciaal voor buitengebruik. Plaatmateriaal kunt u ook beschermen of verfraaien met een daarvoor geschikte verf, lak of beits. Dit is afhankelijk van wat het gebruiksdoel van het plaatmateriaal is. Geschikte platen voor binnengebruik zijn onder andere OSB en MDF. Platen die u ook buiten kunt toepassen zijn o.a. multiplex voor buiten of betonplex. Al deze platen kunnen wij u leveren in allerlei maten en uitvoeringen en tegen scherpe prijzen.

Gerelateerde blogberichten